About

 

Persfoto Qmusic

Misschien heb ik je al weleens het nieuws verteld, of hoorde je me kletsen met Mattie & Igmar op Qmusic. Iedere ochtend hoor je mij als nieuwslezeres en presentatrice tussen 06:00 en 09:00 uur, samen met de mannen.

Bij de radio kom je natuurlijk niet zomaar – maar dat het me zou lukken, wist ik al vanaf dat ik heel klein was. Terwijl de andere kinderen droomden van een baan als piloot, dierenarts of profvoetballer, gaf ik allerlei presentaties aan mijn knuffels. Van nieuwtjes uit de buurt die ik had uitgevogeld tot de laatste updates uit Villa Achterwerk – als ik maar kon vertellen. Anderen enthousiasmeren of bewust maken, het liefst van of over actualiteiten of diepgaande verhalen, dat was mijn droom.

Ik ben iemand die recht op z’n doel afgaat. Tijdens mijn bachelor Taal & Communicatie en master Nederlandse Taal & Cultuur trainde ik mijn onderzoeksskills. Praktijkervaring als radio- en tv-presentatrice en journalist deed ik op bij lokale en regionale omroepen, het ANP en regionale en landelijke kranten als het AD. Toen ik in maart 2015 de vacature van Mattie & Wietze zag, die een nieuwslezeres zochten, twijfelde ik geen moment en trok m’n stoutste schoenen aan. Eigenlijk had ik veel te weinig ervaring om de verantwoordelijkheid voor het nieuws in de 2e ochtendshow van Nederland op me te nemen. Maar zoals ik tegen mijn baas zei: ‘Geef me een kans, dan komt het goed’. En dat kwam het. Inmiddels zit ik helemaal op mijn plek, in een eigen show: Mattie, Fien & Igmar.

Naast mijn werk bij Qmusic geniet ik van de afwisseling van het inspreken van de meest uiteenlopende voice-overs en het presenteren van verschillende soorten evenementen. Ook ben ik social influencer. In al mijn samenwerkingen let ik erop dat ik alleen kies voor de merken en projecten waar ik affiniteit mee heb en volledig achter sta. Op die manier garandeer ik altijd 1000 procent inzet, topkwaliteit en exclusiviteit.

Omdat ik het ook erg belangrijk vind om me in te zetten voor onze maatschappij, ben ik Vriend van KWF Kankerbestrijding. Bij dit mooie doel hou ik me bezig met de psychosociale zorg tijdens en na kanker, een aspect waar ik zelf nog dagelijks mee te maken heb en me dus nauw aan het hart ligt. Daarnaast ben ik ook actief als bestuurslid en ambassadrice van de Vrienden van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Een goed doel dat zich inzet voor alle extraatjes in het ziekenhuis, die het voor de patiënt prettiger maken om er te verblijven.

HEll

asfasf

sdfsdf
sdsd

Recent Tweets

Recent Posts

/* */ /*

Follow Us

*/